İçindekiler: %80 limon, zencefil, pancar şekeri, limon suyuTürk gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir.Güneş ışığından uzak, serin ve kokusuz yerde saklayınız.Açtıktan sonra buzdolabinda saklayınız.Tavsiye edilen tüketim tarihi T.E.T.T. ve Parti numarası P.No ambalaj/etiket üzerindedir.100 g için ..
İçindekiler:%80 Bayramiç beyazı, elma suyu konsantresi, limon suyuTürk gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir.Güneş ışığından uzak, serin ve kokusuz yerde saklayınız.Açtıktan sonra buzdolabinda saklayınız.Tavsiye edilen tüketim tarihi T.E.T.T. ve Parti numarası P.No ambalaj/etiket üzerindedir.100 ..
İçindekiler: Şeftali, elma suyu konsantresi, limon suyuTürk gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir.Güneş ışığından uzak, serin ve kokusuz yerde saklayınız.Açtıktan sonra buzdolabinda saklayınız.Tavsiye edilen tüketim tarihi T.E.T.T. ve Parti numarası P.No ambalaj/etiket üzerindedir.100 g için ener..
İçindekiler: Erik, elma suyu konsantresi, limon suyuTürk gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir.Güneş ışığından uzak, serin ve kokusuz yerde saklayınız.Açtıktan sonra buzdolabinda saklayınız.Tavsiye edilen tüketim tarihi T.E.T.T. ve Parti numarası P.No ambalaj/etiket üzerindedir.100 g için enerji ..
İçindekiler: %100 ÜzümTavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve Parti No (PNO) kapak üzerindedir.Zamanla oluşabilecek kristalleşme bozulma değildir.Sıcak su içerisinde bir müddet bekletiniz.Direkt güneş ışığından koruyun. 25°C aşmayacak şekilde muhafaza ediniz. Buzdolabına koymayın.Serin ve kuru yerde..
İçindekiler: Tahin (%60-65) ( susam içerir ), şeker, çöven suyu, emülgatör ( mono ve digliseride E471), asitliği düzenleyici ( sitrik asit E330). Alerjen Uyarısı: Susam ürünü tahin içerir. Eser miktarda Antep fıstığı ve türevleri içerebilir.Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve Parti No (PNO)..
Kaz Dağları’nın yüksek rakımlı kuzey yamaçlarında bulunan Kestane, Meşe, Ardıç, Ihlamur ağaçları ve çeşitli endemik bitkilerden üretilmiş ham salgı balıdır.Saklama Koşulları: Kuru bir ortamda ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Doğal bal zamanla kristalleşebilir. Bu haliyle tüketilebilir ya da 45° ..
Kaz Dağları’nın yüksek rakımlı kuzey yamaçlarında bulunan Kestane, Meşe, Ardıç, Ihlamur ağaçları ve çeşitli endemik bitkilerden üretilmiş ham salgı balıdır.Saklama Koşulları: Kuru bir ortamda ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Dağal bal zamanla kristalleşebilir. Bu haliyle tüketilebilir ya da 45° ..